Sedinta Comisiei de Dialog Social, data de 18 octombrie 2013

Sedinta Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Justitiei, care va avea loc la sediul acestuia din strada Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti, la Sala de Consiliu, et.1, vineri, 18 octombrie, ora 11, având ca tema de dezbatere urmatoarele aspecte solicitate de partenerii sociali în cadrul sedintei Comisiei de Dialog Social ce a avut loc în data de 19 septembrie 2013:

1.proiectul de Lege privind statutul personalului de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si parchetelor de pe lânga acestea

2. proiectul de Lege a bugetului de stat 2014 (din perspectiva finantarii posturilor de asistenti judiciari). Atasez prezentei proiectul de Lege privind statutul personalului de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si parchetelor de pe langa acestea, forma adoptata de Camera Deputatilor.

Va adresam rugamintea de a ne transmite pâna la data de 17 octombrie 2013, , confirmarile dumneavoastra cu privire la participarea în cadrul Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Justitiei, la adresa de e-mail melindastoica@just.ro, sau la numarul de fax 0372041195.

proiect de lege – forma adoptata de camera deputatilor