Reducerea barierelor administrative si imbunatatirea gradului de reglementare

Ministerul Economiei – Departamentul pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism impreuna cu asocierea SC Deloitte Consultanta SRL si SC Archidata SRL are deosebita placere sa va invite la Seminarul International cu tema Reducerea barierelor administrative si imbunatatirea gradului de reglementare, care se va derula in ziua de joi, 10 aprilie, orele 09.00, la Hotel Intercontinental, sala Ronda, Bucuresti. Seminarul este organizat in cadrul proiectului „Identificarea/simplificarea barierelor administrative cu care se confrunta mediul de afaceri; elaborarea şi implementarea unor indicatori calitativi şi cantitativi de monitorizare” – Cod SMIS: 37634, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

 

Scopul acestei Seminar International este de a prezenta informatii concrete, de actualitate cu privire la barierele administrative din Romania si din alte state UE, precum si de a populariza si disemina rezultatele proiectului catre reprezentantii mediului de afaceri si ai institutiilor competente in domeniu. La seminar sunt invitati sa participe reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si ai institutiilor cu rol de reglementare a mediului de afaceri. Seminarul va fi sustinut de lectori din Spania, Italia si Romania, potrivit Agendei prezentata alaturat. Caracterul interactiv al seminarului se va reflecta pe tot parcursul acestuia, participantii putand sa isi expuna punctul de vedere cu privire la temele abordate.

 

In speranta ca acest Seminar International reprezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa confirmati participarea la eveniment pana la data de 04 aprilie 2014 la adresa de e-mail: implementare@archidata.it sau fax: 021 311 50 84. Pentru detalii suplimentare cu privire la seminar va rugam sa contactati echipa de proiect la telefon: 0733 978 919, persoana de contact: Gabriela Rosu. De asemenea dorim sa precizam ca zilele urmatoare veti primi si invitatia semnata de Ministerul Economiei.

 

In cazul in care nu sunteti disponibil sa participati va rugam sa aveti amabilitatea de a desemna un alt reprezentant care sa participe la acest Seminar International.