Comunicate

Comunicat de presa – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii regionale

CP_11_03_2014_Lansare_Campanie_EuroAgricultura

 

Comunicat de presa – Ministerul Finantelor Publice

Comunicat de presa 19 decembrie 2013

 

Comunicat de presa – Ministerul Finantelor Publice

comunicat de presa MFP

 

Comunicat de presa – Ministerul Finantelor Publice

Comunicat de presa intalnire B.I.C.E 4 octombrie 2013

 

“Direcţiile de dezvoltare ale judeţului Buzău” – a treia ediţie a dezbaterilor

“Curierul Naţional

Comunicat de presa

 

ECI REGISTERED

ECI REGISTERED

 

 

Regionalizarea, singura solutie pentru dezvoltare

Evento CR_UGIR_.Ploiesti_23_05_2013

 

Comunicat Camera de Comert Prahova

23 Mai 2013 – SEMINAR \”PARTENERI PENTRU DEZVOLTARE”

 

Comunicat post-eveniment 23 mai – “Regionalizarea, Parteneriatul Public Privat şi fiscalitatea în dialogul întreprinzători-autorităţi”

150 de persone au participat ieri, 23 mai, la Ploieşti, la dezbaterile  “Curierul naţional”, organizate împreună cu UGIR la Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova. Printre aceştia au răspuns prezent oficialităţi din Bucureşti, preşedinţii filialelor UGIR, autorităţi locale din Dâmboviţa, Ialomiţa, Prahova, Argeş, preşedintele Confindustria, oameni de afaceri din comunitatea italiană, precum şi manageri de la cel mai mare parc industrial din sud-estul Europei, dezvoltat de Grupul Alinso. Oamenii de afaceri au dialogat cu autorităţile de stat locale pe temele aflate pe agendele publice: regionalizarea, parteneriatul public privat şi fiscalitatea.

 

 

Document depus la Consiliul Concurentei

Scrisoare Consiliul Concurentei

 

Materialele convenite in urma discutiilor referitoare la Legea Dialogului Social din data de, 30.07.2012 de la Palatul Snagov.

var L 62 pe care a facut obs Just& MFP

pdv MFP ref Lg Dialog social

pdv MJust dialog social

OUG – Modificare Legea 62-2011 cu observatiile justitiei si finante – 27 si 29 iunie

 

Conferinta de Lansare a Proiectului SEROP

invitatie serop

 

Acord strategic Confindustria-UGIR

Acord strategic Confindustria-UGIR

 

Modificarile aduse Legii Dialogului Social, impuse prin forta de sindicate, contin prevederi grave prin care se urmareste distrugerea miscarii patronale din Romania. In scurt timp Alianta Confederatiilor Patronale din Romania , UGIR fiind membra cu drepturi depline, va proceda la amendarea argumentata a acestui act normativ. Contam pe pretiosul dumneavoastra sprijin. Regasiti, mai jos,  scrisoarea deschisa a Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, singura structura de reprezentare unitara a intereselor patronilor romani, referitoare la iniţiativele confederaţiilor sindicale reprezentative de abrogare a Legii nr. 62/2001 a dialogului social şi de adoptare a unei Ordonanţe de Urgenţă privind organizarea şi funcţionarea sindicatelor, patronatelor, negocierilor colective, conflictelor de muncă şi Consiliului Economic şi Social, transmisa ieri autoritatilor statului. Va rog ca aceasta scrisoare sa o inaintati in numele Filialei UGIR catre Institutia Prefectului din Judetul in care activati.

Scrisoare deschisa ACPR

 

Newsletter Patronatele Societatilor din Constructii

Loreto Exim

 

Pozitia  UGIR Braila privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

Adresa de inaintare catre Prefectura Braila

 

Pozitia  UGIR Prahova privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

Pozitia UGIR Mures

 

Pozitia  UGIR Prahova privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

Adresa Prefect Prahova ref modif Lg 62 pg1

Adresa Prefect Prahova ref modif Lg 62 pg2

Adresa Prefect Prahova ref modif Lg 62 pg3

 

Pozitia  UGIR Bucuresti privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

Pozitia UGIR Bucuresti

 

Pozitia  UGIR Botosani privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

pozitia UGIR Teleorman

 

Pozitia  UGIR Botosani privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

pozitia UGIR Botosani

 

Pozitia  UGIR Ialomita privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

REACTIEIALOMITA

 

Pozitia  UGIR Cluj privind propunerile de modificare a legii nr. 62/2011 a Dialogului Social, formulate de Confederatiile Sindicale si o parte Confederatiilor Patronale.

Pozitia UGIR Cluj

 

Sindicatele se doresc stat în stat

3 eveniment 7 iunie

 

Comunicatul de presa, emis de catre Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), referitor la numarul si valoarea proiectelor depuse pentru „Incurajarea activitatilor turistice” (Masura 313), in cadrul sesiunii desfasurate in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012.

CP_06_06_2012_interes_major_Masura_313

 

Reactia Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania cu privire la abuzurile comise in asa zisele de negocieri de la Ministerul Muncii pentru modificarea Legii nr.62 a Dialogului Social.

COMUNICAT ref.Grupul tehnic MMFPS 05.06.2012